Designed by Veethemes.com

Dresslink: Biograd

Hey guys!

I know, I know... it's been a while. But yesterday I officially enrolled in college and my summer is just starting. I'm planning on posting more (I have some unpublished posts and some ideas that I'll try to shoot).

To skip to the important part - outfit. It was taken in Biograd when I was there with my boyfriend and friends. This amazing romantic skirt is from Dresslink. You can find some other skirts HERE. It fits me perfectly, looks great and is really easy to combine. Only problem is that you need to wear white underwear - but that's becoming frequently with most summer clothes so there's no problem. :) 

Enjoy this amazing time! I often say it's too hot and that I can't stand it but in the end it's better that way than raining. :)

_________________________________________________________________________________

Pozdrav ljudi! :*

Znam sve... prošlo je puno vremena od posljednjeg posta! Ali evo jučer sam se i službeno upisala na faks i ljeto mi tek počinje. Planiram započeti s postanjem malo češće (imam već neke pripremljene postove i neke ideje koje tek treba slikati).

Da odmah prijeđemo na bitno - outfit. Slikan je u Biogradu gdje sam bila s dečkom i prijateljima. Ova predivna romantična suknja je sa stranice Dresslink. Možete pronaći i neke druge suknje OVDJE. Savršeno mi pristaje, izgleda odlično i vrlo je jednostavna za kombiniranje. Jedini je problem što se treba nositi bijelo rublje - ali u posljednje je vrijeme to postao običaj s hrpom ljetne odjeće. :)

Uživajte u ljetu! Ja često kukam kako je vruće i kako to ne mogu podnijeti, ali ipak mi je draže to nego da pada kiša cijelo ljeto. :)I WAS WEARING:
Skirt: Dresslink HERE
Shoes: Roberto
Top: Zara
Necklace: H&M
Tatoo: DCER

Follow me:
BLOGLOVIN
FACEBOOK
INSTAGRAM (@daisyelegant)
TWITTER
GOOGLE+

Photos taken by Antonio

1 comment:

  1. Divan ljetni outfit! Super je suknja, a i ove privremene tetovaze pravi su must ovog ljeta!
    Lijep pozdrav iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog! Hope to hear from you again. :)