Designed by Veethemes.com

Blue-ish


Hey guys!
I think that dark blue is just classic color that looks good on classy, elegant clothes same as on casual. That's the reason why this is one of my favorite colors. Combined with white it makes perfect summer combo, maybe even my favorite one, and as this was a bit cozy day and driving on motor around I just put my denim jacket on. :)

This skirt is amazing - beside color it is also very comfy and every-occasion! It's old but every summer I'm coming back to it. 
Just 3 more days and I'm off to Italy first, and then Spain and France with school and I just can't wait to see all those beautiful cities and places and experience as much as I can! 
Enjoy these beautiful summer days! :*
_________________________________________________________________________________
Pozdrav!
Mislim da je plava boja jednostavno klasika koja dobro izgleda u svećanim, elegantnim kombinacijama kao i u svakodnevnim. To je jedan od razloga zašto je i meni u omiljenim bojama. Kombinirana s bijelom čini savršenu ljetnu kombinaciju, možda i moju omiljenu, a kako je ovo bio jedan prohladan dan i pun vožnje na motoru nabacila sam samo traper jaknu. :)
Suknja iz posta je odlična - osim boje također je i vrlo udobna i može se nositi u raznim prigodama! Stara je, ali joj se iznova vraćam svako ljeto.
Za tri dana napokon putujem prvo u Italiju, a zatim u Španjolsku i Francusku sa školom i ne mogu dočekati da vidim sve te predivne gradove, mjesta i iskusim što više moguće!
Uživajte u ovim lijepim ljetnim danima! :*

I WAS WEARING:
Skirt: Benetton
Shirt: H&M
Denim jacket: C&A
Flats: Geox
Bag: Pull&Bear

Follow me:
BLOGLOVIN
FACEBOOK
INSTAGRAM (@daisyelegant)
TWITTER
GOOGLE+

Photos taken by Antonio

4 comments:

  1. divna suknja! znam kako ti je, i ja idem na maturalac, na tu istu rutu ali u iducu srijedu i jedva cekam! :D uzivaj :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! :) Toliko sam uživala da sam zadnjih pet dana samo odmarala haha

      Delete

Thank you for visiting my blog! Hope to hear from you again. :)